Підписано Меморандум про співпрацю, партнерство та взаємодію з БО БФ «Карітас Кам’янець-Подільський»

Підписано Меморандум про співпрацю, партнерство та взаємодію з БО БФ «Карітас Кам’янець-Подільський»

Кафедра соціальної роботи К-ПНУ продовжує розширювати горизонти співпраці з благодійними фондами та громадськими організаціями Камʼянець-Подільської територіальної громади, які, в майбутньому, можуть слугувати базами практик для здобувачів вищої освіти, а також втілювати соціальні проєкти для підтримки вразливих категорій населення.

 23 вересня було підписано Меморандум про співпрацю, партнерство та взаємодію Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з БО БФ «Карітас Кам’янець-Подільський».

Щиро дякуємо директору закладу Тарасові Хом’юку за ознайомлення з основними напрямами діяльності організації; історією створення та функціонування БФ.
Цінним для співпраці є те, що БФ «Карітас Камʼянець-Подільський» реалізовує пілотний проєкт із запровадження комплексної соціальної послуги із запровадження життєстійкості, Міністерства соціальної політики України, що стартував цьогоріч в межах програми «Ти як?» (за підтримки першої леді України Олени Зеленської), що надасть можливість студентам ознайомитися з особливостями роботи з надання соціальних послуг особам, сімʼям, групам, які перебувають у СЖО.

Плідної співпраці!

Кафедра соціальної роботи