Співпраця з відділом освіти, молоді та спорту Чемеровецької селищної ради

Співпраця з відділом освіти, молоді та спорту Чемеровецької селищної ради

Співпраця – це один із найважливіших компонентів успішної діяльності.

25 вересня відбулося підписаний договір про співпрацю між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка та відділом освіти, молоді та спорту Чемеровецької селищної ради. Предметом цього документа є співпраця у сфері науково-методичної, навчальної та профорієнтаційної діяльності, а також підвищення ефективності педагогічної, методичної, виховної, управлінської роботи й інших видів діяльності.

У межах цього договору завідувач кафедри біології та екології, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Казанішена, завідувач кафедри географії та методики її викладання, кандидат географічних наук, доцент Ігор Касіяник і кандидат географічних наук, старший викладач кафедри географії та методики її викладання Владислав Гарбар зустрілися з учнями Чемеровецьких ліцеїв №1 та №2, а також здобувачами Жердянського, Летавського, Кугаєвецького ліцеїв Чемеровецької селищної ради Хмельницької області.

Старшокласникам розповіли історію діяльності Університету Огієнка, поінформували про освітні програми та звернули увагу майбутніх абітурієнтів на можливості здобувачів вищої освіти брати участь у міжнародних програмах стажування й академічної мобільності.

Ще одним заходом цього дня став науково-методичний семінар «Методичні аспекти впровадження діяльнісного підходу в систему природничої освіти закладів освіти» для вчителів біології та географії Чемеровеччиии, який провели Наталія Вікторівна та Ігор Петрович.

Спікери проаналізували актуальність діяльнісного підходу в новій українській школі, охарактеризували основні напрями й ефективні методи його реалізації під час викладання курсів біології та географії в закладі загальної середньої освіти.

Під час активної дискусії учасники семінару поділились проблемами, які виникають у їхній професійній діяльності під час впровадження діяльнісного підходу в освітянську практику.

Сподіваємось на плідні результати співпраці!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету