«Партнерська взаємодія вчителя і батьків (із досвіду роботи)»: майстерклас для здобувачів спеціальності 013 Початкова освіта

«Партнерська взаємодія вчителя і батьків (із досвіду роботи)»: майстерклас для здобувачів спеціальності 013 Початкова освіта

«Маєте бажання працювати в школі – маєте згуртувати батьківський колектив»,
Ольга Онуфран, вчитель початкових класів Камʼянець-Подільського ліцею №10.

25 вересня вчитель початкових класів Ольга Онуфран провела майстерклас «Партнерська взаємодія вчителя і батьків (із досвіду роботи)» для здобувачів спеціальності 013 Початкова освіта К-ПНУ на базі Камʼянець-Подільського ліцею №10.

Педагог окреслила форми, методи і зміст роботи з батьками учнів початкових класів, зосередила увагу на співпраці «діти – батьки – педагоги», яка будується на принципах взаємоповаги, довіри, відповідальності та рівного партнерства.

Ольга Григорівна поділилася досвідом щодо форм роботи з батьками. В освітньому процесі задля згуртування колективу вчитель використовує індивідуальні, групові, колективні форми, а також відвідує родини учнів, проводить тренінги для батьків.

Учитель високо оцінила здобувачів вищої освіти, які на занятті виконали роль батьків учнів Ольги Григорівни. Плекаємо гарну спільноту майбутніх учителів початкових класів, а нам допомагають професіонали-практики, фахівці галузі.

Бажаємо Ользі Григорівні міцного здоровʼя, невичерпної енергії, робити і надалі свою справу якісно, з любовʼю до дітей і їхніх батьків!

Кафедра теорії та методик початкової освіти