Студентка кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва Софія Шевчук взяла активну участь у проєкті «Слава Героям!»

Студентка кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва Софія Шевчук взяла активну участь у проєкті «Слава Героям!»

Студентка кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва К-ПНУ Софія Шевчук взяла активну участь у важливому проєкті «Слава Героям!», який стартував у Старокостянтинові.

Мета цього проєкту — увіковічнення пам’яті захисників України, які віддали своє життя заради свободи та незалежності нашої держави.

У межах виставки, що стала центральною частиною проєкту, представлені портрети військових, а також глибокі символічні зображення, які висвітлюють їхній героїзм і жертовність. Софія Шевчук завдяки своєму художньому таланту та майстерності взяла участь у створенні портретів героїв, передавши через мистецтво силу їхнього духу й патріотизму.

 

«Художня школа» м. Старокостянтинова, учасником якої є студентка, стала важливим осередком для творчих молодих людей, які через мистецтво висловлюють шану Героям України. Завдяки глибокому розумінню художнього ремесла та важливості цього проєкту Софія відобразила у своїх роботах не лише обличчя героїв, але і їхній внутрішній світ, силу та відданість.

Науково-педагогічні працівники кафедри пишаються досягненнями Софії Шевчук і її внеском у проєкт, що став своєрідною літописною сторінкою в історії України.

Слава Україні! Слава Героям!

Більше інформації про виставку можна дізнатись під час перегляду відеофрагменту: https://www.youtube.com/live/r9D0IblBVk8?si=3d4tp61agSTGUgfY 

Кафедра образотворчого і декоративно-прикладного
мистецтва та реставрації творів мистецтва