Навчаємося, викладаємо та зростаємо разом з eTwinning!

Навчаємося, викладаємо та зростаємо разом з eTwinning!

Здобувачі Університету Огієнка розпочали реєстрацію на платформі European School Education Platform, яка відкриває широкі можливості для міжнародної співпраці та професійного розвитку освітян, реалізацію спільних проєктів, участь у національних і європейських заходах з професійного розвитку, отримання національних та європейських відзнак якості, участь у міжнародних і національних конференціях тощо.

4 жовтня 2024 року здобувачі спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська) створили свої акаунти на платформі як student teachers, адже готуються до навчання в межах курсу Project-Based Learning with eTwinning & Erasmus+ for Interculturality Штутгартського університету (Німеччина). Із нашими студентами дистанційно працюватиме професор Річард Пауерс, досвідчений  експерт онлайнового навчання та переможець престижної премії 2021 Teaching Award. Навчання студентів триватиме з 24 жовтня 2024 року до 6 лютого 2025 року.

Курс, який опановуватимуть здобувачі, корелює з освітнім компонентом «Методика навчання англійської мови» (викладач – доцент кафедри англійської мови Тетяна Сторчова), що передбачатиме частковий перезарахунок результатів навчання.

Отож, eTwinning: learn, teach and grow together!

Відділ міжнародних зв’язків