Співпраця з ліцеями Дунаєвецької міської ради

Співпраця з ліцеями Дунаєвецької міської ради

14 жовтня за сприяння консультанта Комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ірини Шендерук науково-педагогічні працівники Університету Огієнка зустрілися з одинадцятикласниками Дунаєвецьких ліцеїв №1, №2, №3 та №4 Дунаєвецької міської ради Хмельницької області.

Зі вступним словом до школярів звернулася керівник навчально-методичного відділу, кандидат філологічних наук, доцент Наталія Гудима, яка ознайомила старшокласників з історією становлення та функціонування університету, інформацією щодо напрямів підготовки і спеціальностей, правилами вступу до ЗВО.

Декан факультету іноземної філології, кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської мови Алла Хоптяр розповіла учням про особливості навчання в університеті; ознайомила з освітніми програмами, які постійно оновлюють відповідно до викликів часу й запитів роботодавців; наголосила на можливості здобувачів вищої освіти взяти участь у міжнародній програмі Еразмус+.

Кандидат політичних наук, доцент Вадим Маркітантов зазначив, що навчання в університеті забезпечує потужний професорсько-викладацький склад, який, спираючись на понад столітню історію закладу вищої освіти, вибудував конкурентоспроможний сучасний освітній простір.

Дякуємо за багаторічну співпрацю директорам Дунаєвецьких ліцеїв Юрію Чекману, Наталії Магері, Оксані Куровській та Оксані Каліновській!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету