Шкільні команди на сцені університету

Шкільні команди на сцені університету

Не встигли ми оговтатися від шалених емоцій зимового фестивалю команд КВН університетської ліги, як свято гумору завітало до університету знов. 10 грудня відбувся І-й півфінал «Відкритої шкільної ліги КВН Поділля». Це був справжній дебют, і варто зазначити, вдалий. Шкільні команди «Stop кадр» з Берегомета та «Чуєш, перестань» з Дунаївців подарували глядачам, серед яких були не лише студенти, але й учнівська молодь Кам’янця-Подільського, справжнє шоу.

Ще більш яскравим захід зробили незрівнянні ведучі Вадим Беник і Марія Герлєй, вокалістки Ірина Угніченко, Надія Ряба та «розігрів» від команд першачків університету «Full hose» і «Ну, ти поняв? Да?».

Школярі зі «Stop кадру» і «Чуєш, перестань», показавши достойну гру і набравши однакову кількість балів, вийшли у фінал, який відбудеться у стінах нашого університету в березні. Учасники отримали дипломи переможців, смачні подарунки, а головне – незабутні враження від знайомства з нашим університетом. Тепла атмосфера, бурхливі емоції вболівальників та глядачів настільки полонили частину школярів, що ті з упевненістю заявили: «Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка – це наше майбутнє!».

Тетяна Левицька, директор
студентського клубу