Відбувся черговий ректорат

Відбувся черговий ректорат

У конференц-залі головного корпусу нашого університету відбувся черговий ректорат. 19 грудня присутні викладачі та працівники вишу заслухали декілька важливих доповідей. 
Засідання розпочалося презентацію оновленого сайту К-ПНУ імені Івана Огієнка. О. Слободянюк, начальник відділу інформаційних технологій, підготував слайди і показав їх за допомогою проектора.
Після презентації ректор університету С. Копилов проінформував членів ректорату, керівників структурних підрозділів про нормативно-правові та розпорядчі документи в галузі освіти. Про стан трудової, навчальної та виконавської дисципліни на природничому факультеті та заходи щодо їх зміцнення присутні дізналися від М. Матвєєва, декана природничого факультету, та Л. Дитко, голови комісії з підготовки цього питання. Досить жвава дискусія виникла після заслухання доповідей щодо стану підготовки до акредитації напрямів підготовки 6.140103 Туризм (І. Ящишина, декан економічного факультету), 6.130101 Соціальна допомога (Д. Куриця, заступник декана факультету кореційної та соціальної педагогіки і психології спеціальності) та 8.02030203 Архівознавство (В. Дубінський, декан історичного факультету).
Ольга Комарова, 
гол.редактор газети.
Світлини автора