Студенти-журналісти здобули «бронзу» на Всеукраїнському фестивалі буктрейлерів «Book fashion»

Студенти-журналісти здобули «бронзу» на Всеукраїнському фестивалі буктрейлерів «Book fashion»

Студенти факультету української філології та журналістики Арович Василь та Боднар Юлія зайняли ІІІ місце у номінації «Дитячий буктрейлер» на ІІ Всеукраїнському фестивалі буктрейлерів і промороликів «Book fashion», що відбувся у Києві.

Ролик розповідає про маленьких чарівниць, які навчаються у школі магії. Автором сценарію виступила Юлія Боднар, а Василь Арович займався зйомкою відео. «Це неочікувана перемога, рада, що наш буктрейлер увійшов у трійку кращих», — ділиться враженнями Юлія. «Ми намагалися розказати історію так, ніби ми самі є її учасниками. Це допомагає завоювати увагу глядача, а тим паче, малечі», — запевняє Василь.

Цього року у ІІ Всеукраїнському фестивалі буктрейлерів і промороликів «Book fashion» взяли участь понад 250 пізнавальних, творчих та креативних відеоробіт студентів. Організатори повідомили, що роботи надходили з усієї України: Волині, Закарпаття, Поділля, Наддніпрянщини, Донбасу та Причорномор’я.

Оцінювало роботи учасників фестивалю компетентне журі, серед членів якого й директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов і голова правління Всеукраїнської рекламної коаліції, президент Київського Міжнародного фестивалю реклами та офіційний представник міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions в Україні Ірина Кузнєцова.

Кафедра журналістики