Презентація програми стажування у Верховній Раді

Презентація програми стажування у Верховній Раді

 

13 травня в центральному корпусі нашого університету відбулася презентація програми стажування у Верховній Раді України.

Програма стажування молоді у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади – проект громадської організації «Ліга інтернів». Вона передбачає стажування у відповідних органах державної влади, навчання, заходи із розвитку лідерства для її інтернів. 

 Представив гостей спікер університету Олександр Марчук, який наголосив, що ця програма є «соціальним ліфтом, який допомагає знайти роботу, адже багато випускників залишаються працювати там, де стажувалися…».

 Далі виконавчий директор ГО «Ліга інтернів» Марія Савіна розповіла історію створення цієї програми, поділилася маленькими секретами, адже в 2011 році вони теж були учасниками програми стажування у Верховній Раді України. Кожного року діяльність «Ліги інтернів» та програма стажування у Верховній Раді України і центральних органах виконавчої влади частіше привертає увагу. Одним із доказів цього є публікації, котрі з’являються на сторінках друкованих видань та різноманітних Інтернет-ресурсів. На конференції були присутні студенти, які із задоволенням слухали доповіді і вже задумувалися, як  туди потрапити Наші гості радо відповідали на запитання. Насамкінець подякували за теплий прийом і дружню атмосферу.

Долучайся та створюй своє майбутнє власноруч!

Юлія Бараболя, студентка 1 курсу
факультету української філології та журналістики