“Ввімкни світло”. Максим Сльозкін. #студенти

“Ввімкни світло”. Максим Сльозкін. #студенти

Студентство – найяскравіший період життя, який сповнений гарними подіями, новими відкриттям й пошуками себе. Щороку до студентської сім’ї Університету Огієнка долучається багато першокурсників.
Про життя-буття першокурсників погодився розповісти студент історичного факультету Максим Сльозкін. За рішенням Вченої ради історичного факультету Максима перевели на бюджетну форму навчання, адже він успішно склав сесію й зарекомендував себе як здібний, старанний студент. До того ж Максим Сльозкін став першим абітурієнтом 2016 року, який подав електронну заяву до Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.
–     Розкажіть нашим читачам про себе. Звідки Ви приїхали на навчання?

–   Я приїхав з Ізяслава, навчався в Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.» №5 ім. О. П. Онищука. На історичний факультет Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка вирішив вступати ще в 9 класі. Ще в школі я захоплювався методикою викладання вчителя історії, який теж є випускником нашого університету.
–  Ви були рекомендовані на державне місце навчання на іншу спеціальність, та все ж обрали історичний факультет.
–  Я поставив собі мету – навчатися саме тут. Бачу в цій спеціальності великі перспективи.
–   Півроку навчання вже позаду. Як перша сесія?

–     Першу сесію склав успішно. Та й від навчання тільки найкращі враження. Мені дуже пощастило з групою: ми дружні й допомагаємо один одному.

–   Поділетесь враженнями про навчальний процес на факультеті з майбутніми студентами?

–   На історичному факультеті потужний викладацько-професорський склад. До першокурсників викладачі ставляться з розумінням та всіляко допомагають їм. До того ж в університеті є сучасна матеріально-технічна база, що робить навчання цікавим.

–      Які маєте хобі?

–    У вільний час люблю читати книги. Література допомагає впорядкувати думки й розслабитися.

–    Ким бачите себе після закінчення навчання в університеті?

–    Звісно, ще рано про це говорити, але надалі я планую закінчити магістратуру й аспірантуру і присвятити своє життя викладацькій роботі.

–      Що побажаєте вступникам?

–  Бажаю, щоб кожен чітко розумів, ким він себе бачить у майбутньому. Найважливіше – це серйозна підготовка до ЗНО й успішне складання, а також правильний вибір професії.

 

Ліля Надвідна