Випуск магістрантів факультету української філології та журналістики

Випуск магістрантів факультету української філології та журналістики

На факультеті української філології та журналістики відбувся випуск магістрантів двох груп UKrb1-M15 та Zhb1-M15, які отримали дипломи магістра.

В актовій залі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка 10 лютого у святковій атмосфері зібралися поділити цю радісну подію викладачі, студенти факультету, родичі, друзі та, звичайно, випускники-магістранти.

Із найкращими побажаннями до випускників звернулися декан факультету Коваленко Борис Олексійович, заступник декана з навчально-методичної роботи Шеремета Наталія Петрівна, заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи Грoмик Лaриса Івaнівна, завідувач кафедри української мови Марчук Людмила Миколаївна та колишній декан факультету Маркітантов Юрій Олександрович.

 

Викладачі побажали випускникам гарної життєвої дороги, творчих злетів, а також щоб вони не

забували про свій університет, де навчалися, де досягли перших успіхів, написали першу статтю. Привітали випускників-магістрантів і студенти-першокурсники, вручивши їм плакат на згадку.

Зі словами вдячності виступили випускники-магістранти Бомок Тетяна та Ковальчук Наталія. Прекрасні спогади про навчання, співпрацю та допомогу викладачів залишаться в пам’яті назавжди, адже багато цікавого й корисного вони пізнали й набули за ці незабутні роки навчання на факультеті.

Цього року дипломи магістра отримали 24 випускники, 4 з них – із відзнакою. Ми бажаємо їм міцного здоров’я, кар’єрного зростання, втілення всіх мрій та планів у своїй професійній діяльності. Успіхів завжди й у всьому!

Оксана Фаріон