Історики зробили щедрий подарунок бібліотеці

Історики зробили щедрий подарунок бібліотеці

Ще восени минулого року на одній із презентацій, яка була організована в стінах центральної міської бібліотеки нашого міста, з уст її керівництва прозвучала ідея про формування спеціального відділу, який займатиметься накопиченням наукової і науково-популярної історичної літератури, що стосується регіональної історії або історико-краєзнавчих досліджень на Поділлі.

23 січня відбулося його урочисте відкриття в оновленому залі на ІІ поверсі. Наразі працівники бібліотеки активно працюють над створенням каталогу видань. До бібліотеки завітало чимало гостей, які з неабияким захопленням оглядали новий інтер’єр та книжкові виставки.

Чимало книг та періодичних видань бібліотека отримала від викладачів історичного факультету нашого вишу. Керівництво бібліотеки висловило вдячність декану факультету Володимиру Дубінському, який подарував від імені своїх колег 150 примірників наукових історико-краєзнавчих видань. Людмила Геплюк, заступник директора МЦБС, висловила свої сподівання, що новостворений відділ краєзнавства в своїх фондах формуватиме, зберігатиме і популяризуватиме літературу подільського краю.

Анастасія Надвідна, студентка ІІ курсу
історичного факультету