У співпраці із закладами загальної середньої освіти та колеждами

У співпраці із закладами загальної середньої освіти та колеждами

02 грудня 2019 року керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників В.І. Адамовський та науково-педагогічні працівники економічного факультету Б.О. Опря, Л.А. Рарок, О.В. Рарок, О.П. Свідер зустрілися із здобувачами освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Кам’янець-Подільського індустріального коледжу.

Під час зустрічі були обговорені важливі питання, як-от: правила вступу до університету, навчання осіб із дипломом молодшого спеціаліста; питання актуалізації професій, пов’язаних із туризмом; практична підготовка на провідних міжнародних та українських підприємствах сфери туризму і готельного бізнесу, з якими колектив кафедри успішно співпрацює; перспективи працевлаштування після закінчення навчання в університеті Огієнка за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».


03 грудня 2019 року керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників В.І. Адамовський та заступник відповідального секретаря приймальної комісії В.А. Мазур завітали до Маківського НВК, Шатавського НВК, Гуменецького НВК, де поспілкувалися з учнями випускних класів та керівниками шкіл. Представники університету розповіли старшокласникам про спеціальності, які пропонує К-ПНУ імені Івана Огієнка, особливості вступу до університету у2020 році. Учні цікавилися специфікою навчання на факультетах, перспективою майбутнього працевлаштування, дозвіллям студента.

03 грудня 2019 року науково-педагогічні працівники кафедри іноземних мов факультету іноземної філології О.М. Городиська та Р.В. Кульбанська відвідали Кам’янець-Подільську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 імені Т.Г. Шевченка (директор Кирик О.М.). Викладачі провели профорієнтаційну бесіду, поспілкувалися з випускниками, розповіли про історію нашого університету та відомих людей, які у ньому навчалися, ознайомили майбутніх абітурієнтів із правилами вступу до ЗВО у 2020 році, розповіли про специфіку навчання на різних факультетах нашого університету, відповіли на питання старшокласників.

 

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки

та сприяння працевлаштуванню випускників