Сьогодні престижно бути ІT-спеціалістом

Сьогодні престижно бути ІT-спеціалістом

IT

Серед різноманіття напрямків підготовки в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка спеціальність «Інформатика» стоїть окремо. Адже саме вона стала колись першою непедагогічною спеціальністю в університеті. І до цих пір являється по суті єдиною, що готує спеціалістів технічного профілю.

Навчання на спеціальності «Інформатика» не можна назвати легким. Адже насправді тут готують не просто ІТ-спеціалістів, а прикладних математиків, які здатні втілювати за допомогою сучасних мов програмування будь-які бізнес-процеси та фізичні моделі. Тому нашим студентам доводиться докладати удвічі більше зусиль до навчання. Але попри все навчатися на спеціальності «Інформатика» надзвичайно цікаво, захоплююче та престижно. Про це свідчить той факт, що наших випускників-інформатиків залюбки приймають на роботу такі компанії зі світовим іменем, як SoftServe, Ciklum, Epam Systems, GlobalLogic, Samsung Electronics.

Студенти, що отримують у нас диплом бакалавра, успішно продовжують своє навчання. Наша магістратура успішно конкурує поряд з магістратурами інших провідних вишів України, а саме Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівського політехнічного університету, Національного авіаційного університету, Харківського національного університету радіоелектроніки, Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут».

IT_02

Закінчивши наш університет за спеціальністю «Інформатика», ви зможете почати працювати на посадах системного аналітика, інженера-програміста, розробника веб-рішень, тестувальника програмного забезпечення, адміністратора інформаційних систем тощо.

 Олександр Слободянюк,
начальник центру інформаційних технологій