Золоте лідерство університету

Золоте лідерство університету

nagoroda_01

Однією із головних подій в освітній галузі України стало проведення в м. Києві 18-20 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» П’ятої Міжнародної виставка «Сучасні заклади освіти – 2014», яку організували Міністерство освіти і науки України та Національна академія педагогічних наук України.

Свої досягнення презентували 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Молдови та Узбекистану.

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, завдяки високому професіоналізму колективу вишу, вкотре підтвердив імідж регіонального освітнього лідера. Свідченням цього стало здобуття поважних відзнак виставки. Так, за високі показники у рейтинговому виставковому конкурсі «Міжнародна діяльність» університет отримав Гран-Прі «Лідер міжнародної діяльності», та Золоту медаль у номінації «Педагогічна майстерність – домінанта професійної дії вчителя, викладача».

Матеріали дослідження з теми: «Використання інноваційних педагогічних технологій як умова підвищення педагогічної майстерності сучасного викладача педагогіки» для участі у даній номінації підготувала кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та методик дошкільної і початкової освіти Вікторія Федорчук.

Нагороди були вручені ректору університету Сергію Копилову першим заступником Міністра освіти і науки Інною Совсун.

Василь Кобильник, проректор
з науково-педагогічної роботи
Кам’янець-Подільського національного
університету імені Івана Огієнка
Фото:  Олександр Слободянюк,
начальник центру інформаційних технологій