День відчинених дверей

День відчинених дверей

Кам`янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка вже вкотре відкриває свої двері для абітурієнтів. 28 березня в центральному корпусі нашого вишу пройшов черговий день відчинених дверей.

 

З 10 години розпочалася реєстрація учасників. Абітурієнти мали можливість отримати вичерпну інформацію про факультети, дізнатися про правила вступу та перспективи цікавого студентсього життя нашого вишу. На першому поверсі транслювалися відеоролики про діяльність університету та кожного факультету зокрема.

Учні шкіл відвідали музей історії університету. Далі події перенеслись до актової зали. Учнівська молодь мала змогу поспілкуватися з керівництвом та викладачами факультетів. Зі вступнив словом виступив С.А. Копилов, ректор нашого вишу.Багато корисної інформації майбутні вступники дізналися від В.М. Лабунця, відповідального секретаря приймальної комісії. Ще одним урочистим моментом було вручення грамот переможцям олімпіад, яке проводила Л.В. Горчак, начальник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти нашого університету.

Далі перед потенційними студентами виступили співочі таланти університету, команди КВН, університетські команди зі стріт воркауту та гімнастики.

Насамкінець учнівська молодь познайомилася з факультетами, зустрілася з деканами та науково-педагогічними працівниками факультетів.

Юлія Юліменко, студентка ІІ курсу
факультету української філології та журналістики
(спеціальність “Журналістика”), кореспондент газети.
Світлини Лілії Надвідної