Студенти-економісти раціонально провели карантин

Студенти-економісти раціонально провели карантин

🎓СТУДЕНТИ-ЕКОНОМІСТИ раціонально провели карантин, дотримуючись, розробивши власні рекомендації:
⏰ Збалансувати  робочий день по основним сферам:  дистанційна робота, спілкування з сім’єю, фізична активність вдома, час на хобі, саморозвиток.
📜 Розробити план дня (близько 5-7 пунктів, де 3 – першочергові для виконання, 2-3 – другорядні, 1-2 – можна відтермінувати).

📋✏ Робота та нові проекти – час відкрити блокнот «Мої ідеї» і починати діяти, спершу заSMARTуйте ціль і по-кроково розмежуйте кожен етап, адже слона легше з’їсти частинами.
🗑Час зробити генеральне прибирання усюди, починаючі від шафок на кухні, завершуючи корпоративною поштою та Гугл-Диском. Миття вікон прибережемо до Чистого четверга.  Але вже починаємо обмірковувати змінити шпалери…
💻📱 Час розсортувати фото подорожей за останні десятиліття. Зробити папку – «Друк» та скопіювати найкрутіші знімки, щоб потім роздрукувавши – створити колаж, вставити в фоторамки або альбом. Або написати серію постів у соцмережах, що Вам сподобалося в цих країнах, які lifehacks або застереження, Ви можете порадити. Адже кожен з нас в душі travel blogger.
☕ Придумати та започаткувати приємний ритуал: наприклад, спілкування з другом за чашечкою кави по Skype.
🍰 Смачна їжа – приготування та поїдання з сім’єю смаколиків, особливо тих, які потребують багато часу і Ви це готуєте на свята.  Приготування торту «Вишнева гірка» з 48 трубочок? Легко!
⛹ Слушна нагода розпочати робити фізичну активність вдома  (існує багато додатків на PlayMarket), щоб стрункими, відпочившими та привабливими вийти з карантину.
📺 Планували подивитися серіал чи передивитись улюблений фільм, мультфільм дитинства? – чудова можливість провести час з сім’єю з подальшим шеррінгом, чому саме цей фільм….
♞⚅ Домашні настільні ігри! Діксіт, монополія, морський бій – цікаво, захоплююче, розвивально і навіть трішки азартно.
📖 Поличка з книгами – так-так, ви вже протерли пил усюди, а чи не час прочитати давно куплені книги. Або розсортувати ті книги, які Ви вже давно прочитали і вони у вас лише місце на полиці займають.
🎨🎣Час завершити гештальти. Наприклад, зв’язати декілька речей, вишити картину, перебрати рибальські снасті.
🎉Кожної п’ятниці збиралися з друзями в пабі? Skype, Zoom та інші додатки допоможуть Вам зібратися та спільно провести час, не виходячи при цьому з дому. Щоб зробити Вашу зустріч цікавою та неординарною, напередодні домовтеся про стиль вечірки: піжама-паті, чикаго 30-х, відвідини Діснейленду.
🌐Improve your English! Знання іноземної мови – це необхідність в наш час, чому б не підтягнути свій рівень. Або почати вивчати іспанську? Зазирніть в свій план на 2020 рік.
🎓Ви чули про Prometeus?  Кожен може знайти курс до душі. Наші українські фахівці, професіонали діляться своїми знаннями.  Якщо Ви класно володієте англійською мовою – є Coursera, до речі, до кінця карантину – безкоштовно.
БУДЬТЕ ЗДОРОВІ! БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!