Дистанційна практика: якісна альтернатива у складних умовах

Дистанційна практика: якісна альтернатива у складних умовах

Відгук магістрів-політологів про онлайн практику у ГО «Фонд Громадської Дипломатії».

Коли зачинені всі двері, десь обов’язково залишається вікно можливостей. У правдивості цього твердження мали змогу переконатися магістранти спеціальності 052 «Політологія», які упродовж чотирьох тижнів проходили виробничу практику у громадській організації «Фонд Громадської Дипломатії».

Завдяки злагодженій взаємодії координаторів практики від університету (В. Ю. Маркітантов – доцент, кандидат політичних наук, О. Віннічук – доцент, кандидат політичних наук) та бази практики ГО «Фонд Громадської дипломатії» (А. Найчук – директор Фонду, О. Гнидюк – політтехнолог, автор статей з геополітики та електоральних систем) ми не втратили можливості отримати новий досвід та поглибити свої професійні знання.

 Взаєморозуміння та підтримка постійно супроводжували процес стажування, впродовж якого ми займалися моніторингом інформації, самостійно створювали новини, готували публікації на різні теми, брали інтерв’ю в експертів. Усе це дозволило поглибили наші знання з міжнародних відносин, а також вдосконалити вміння оперативно реагувати на мінливий світ політики, аналізувати процеси, що в ньому відбуваються.

Вагому роль під час практики відіграли цифрові засоби комунікації, завдяки яким її проходження взагалі стало можливим. Водночас постійно була присутня свобода маневру, яка дозволила кожному проявити свою креативність та реалізувати свої наукові зацікавлення.

Як наслідок, всі  сторони продемонстрували свої найкращі професійні та моральні якості, що й дало можливість як нам, практикантам, так і керівникам практики якісно та ефективно виконати свою роботу та досягти чудових результатів.

Отже, можемо констатувати, що відтепер ми стали іще більшими знавцями своєї справи й готові до нових викликів та звершень.

Вдячні керівництву Фонду за можливість практичного самовдосконалення!

Студенти групи P1-M19 спеціальності  «Політологія»