Вступна кампанія б`є рекорди

Вступна кампанія б`є рекорди

Біля стін Кам`янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнката – спека. І в прямому, і в переносному значенні. Тут триває вступна кампанія. Щоб здати документи, абітурієнти та їхні батьки записуються в черги. Далі – чекають по кілька годин.

Як повідомив відповідальний секретар приймальної комісії  Віктор Миколайович Лабунець, черги в приймальній комісії пояснюють великою кількістю охочих вступити до К-ПНУ імені Івана Огієнка. Цьогорічна вступна кампанія вже б’є рекорди: з 11 липня на ОКР «Бакалавр» на денну форму навчання подано 2704 заяви, що майже вдвічі перевищує тогорішні показники.

«Приймаючи заяви від вступників, ми прагнемо, щоб вони довіряли університету, щиро хотіли навчатися тут та розуміли, що демократичні відносини й освітні можливості, які пропонує Кам`янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, – одні з найкращих», – зазначає заступник відповідального секретаря  Анатолій Леонідович Глушковецький.

Оскільки попереду ще майже два тижні прийому документів, то спрогнозувати загальну кількість заяв важко, хоч уже зрозуміло, що цього року велика кількість абітурієнтів зупинила свій вибір саме на нашому виші.

Лілія Надвідна,
кореспондент газети