Абітурієнтів зібрав «День відчинених дверей»

Абітурієнтів зібрав «День відчинених дверей»

Промайнув другий тиждень навчання. Студентам доводиться знову з муками прокидатися вранці та поспішати на пари. Із таким насиченим життям частково вдалося познайомитися абітурієнтам й першокурсникам нашого вишу. 12 вересня в центральному корпусі К-ПНУ імені Івана Огієнка пройшов «День відчинених дверей».

Варто зазначити, що на зустріч із ректором університету прийшло чимало вступників. Сергій Анатолійович Копилов активно закликав молодь вступати саме до нашого вишу, перерахував наступні переваги К-ПНУ імені Івана Огієнка:
• хороше матеріальне забезпечення;
• можливість використовувати на парах новітні мультимедійні засоби;
• активна співпраця з міжнародними вишами Європи та Америки;
• широкі перспективи творчого розвитку студентів: участь у КВН, вокальних, танцювальних та інших гуртках тощо.

Із можливостями, які відкриються після закінчення університету, вступників ознайомила представник міського центру зайнятості Н.Я. Гавучак. Вона зазначила, що від нашого навчального закладу на ринок праці приходять висококваліфіковані фахівці з хорошою теоретичною та практичною базою знань.

Майбутні студенти мали змогу обрати близьку до душі спеціальність, прослухавши промови представників від дев’ятьох факультетів нашого вишу. Перед студентами та абітурієнтами виступили декани факультетів та їх заступники.

Після офіційної частини свята розпочалася неформально-розважальна частина «Дня відчинених дверей». Присутнім запропонували пограти в брейн-ринг. Змагання проходили між командами старшокласників та студентів-першокурсників. У заході взяли участь 10 команд. Чемпіонат проходив у п’ять турів. Найкращі голоси нашого університету вітали переможців піснями. Під час брейн-рингу виступали такі команди: «Ерудит», «Ліцеїст», «Патріоти», «Notabene», «Thebest», «Fox PP», «Хом’ячки» та інші. Перемогло п’ять команд: дві від школярів та три від першокурсників. Свято закінчилося словами подяки від ведучого чемпіонату А.А.Заводовського, який щиро запрошував усіх абітурієнтів вступати саме в К-ПНУ, адже це досить колоритний та цікавий навчальний заклад.

Ольга Фортельна, студентка ІІІ курсу
факультету української філології та журналістики
(спеціальність “Журналістика”).
Світлини Іванни Шептицької,
Лілії Надвідної та Ольги Комарової