Його величність Вчитель (в університеті відзначили День працівника освіти)

Його величність Вчитель (в університеті відзначили День працівника освіти)

Щорічно в першу неділю жовтня вся Україна святкує День працівника освіти — професійне свято всіх тих, хто причетний до навчання чи виховання майбутнього покоління. З цієї нагоди в нашому виші відбулися урочисті святкування.

2 жовтня в актовій залі центрального корпусу пройшов концерт. Студенти всіх факультетів виступили для своїх викладачів, продемонстрували свою любов та повагу до такої відповідальної професії.

Викладачів привітав голова студентського сенату Володимир Слідзюк. Він подякував педагогам, вченим за велику самовіддану працю, побажав усім здоров’я і мудрості.

Професія вчителя – дуже важка і відповідальна, адже в його руках майбутнє нашої держави. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе звання.

Заходи, приурочені Дню працівників освіти, пройшли в теплій та приємній атмосфері. Студенти вітали своїх наставників із професійним святом і дякували їм за невтомну працю.

Лілія Надвідна,
кореспондент газети.
Світлини автора