Фізичне виховання – здоровя нації!

Фізичне виховання – здоровя нації!

З 23 вересня по 3 жовтня Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка брав участь у тижні здорового способу життя. Окрім студентів вишу в заході взяли участь і студенти професійних училищ і школярі. Головним суддею був Ладиняк Андрій Богданович.

Щодня відбувалися різноманітні спортивні змагання, а саме: парковий волейбол, плавання, міні-футбол, кульова стрільба, кросовий біг, стрітбол. Також у рамках цього тижня було проведено спортивно-масовий захід «Веселі старти», спортивно-розважальну програму «Богатирські ігри» та «Молодь обирає здоров’я».

Організатором кросового бігу серед студентів університету «Біг заради здоров’я» став Гурман Леонід Дмитрович. Кожне змагання та захід відбувались в окремий день, здебільшого в обідній час. Місця, де вони приводились залежали безпосередньо від виду спорту: спортивна зала, фітнес-центр «Нова будова», навчально-тренувальна база університету та міський парк.

Завершився тиждень здорового способу життя підведенням підсумків та нагородженням переможців і призерів в актовій залі університету і святковим концертом.

Висловлюємо окрему подяку за флешмоб, який відбувся біля центрального корпусу нашого вишу. Спільно з спортивними інструкторами фітнес-центру «Нова будова» студенти університету жваво запалювали в танці.

Приємно знати, що наші студенти активно займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя. Адже було чимало учасників. Такі заходи є необхідними та корисними. Адже, як би банально не звучало, але здоров’я – це головне в житті. А підтримувати його спортом -це не тільки гідно, а й модно.

Христина Юхней, студенка ІІ курсу
факультету української філології та журналістики 
(спеціальність “Журналістика”), кореспондент газети.
Світлини Лілії Надвідної та Лесі Косянчук