В університеті народилося сім команд

В університеті народилося сім команд

Незабутні емоції, шалений драйв та відмінний настрій принесла всім шанувальникам гарного гумору гра Клубів Веселих і Найкмітливіших «Першачок» на Кубок ректора.

23 жовтня 2014 року з нагоди  річниці від дня заснування університету на головну сцену міста вийшло 7 команд КВН перших курсів: «Своя атмосфера» (природничий факультет), «Без назви» (економічний факультет), «Валєра, пішов звідси» (педагогічний факультет), «Саме звідти» (факультет іноземної філології), «Майже матріархат» (історичний факультет). Факультет української філології та журналістики був представлений двома командами: «Гаджубас» і «Люди Ж».

Юні кавеенщики в своїх виступах дотепно жартували над одвічними студентськими проблемами: побутом, навчанням, коханням, стосунками з викладачами тощо. Щирий і дружелюбний зал щоразу підтримував новоспечених акторів бурхливими оваціями.

Кубок ректора виборола команда з оригінальною назвою «Валєра, пішов звідси». Друге місце посіла «Своя атмосфера», третьою стала команда «Без назви». Усі команди отримали оригінальні свідоцтва «Про народження», «Дипломи» та смачні подарунки (серед яких була навіть ковбаса!).

Команди, які посіли переможні місця отримали право представляти наш університет на ХІІІ фестивалі Подільської Ліги КВН. На цьому подарунки для щасливих і радісних першачків не скінчилися. Після гри усі учасники були запрошені на вечірку у «City Fashion Club», де і відпочили «на повну». Відомо: хто добре відпочиває, той і добре навчається!

 Тож, вітаємо вас, першачки, з упевненим початком і вступом у Лігу КВН нашого університету! З Богом! Чекаємо наступних ваших творчих звитяг!

 Тетяна Левицька,
директор студентського клубу