Шановні студенти і колеги, краяни!

Шановні студенти і колеги, краяни!

Сьогодні ми вшановуємо героїв, які рік тому постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

День Гідності та Свободи є символом Революції гідності, яка змінила Україну. Український народ на весь світ продемонстрував патріотизм і беззастережну відвагу на шляху розбудови демократичних цінностей.

Пишаюся українським студентством, яке першим піднялося на захист права жити вільно і можливість будувати своє життя на основі людської гідності та європейських ідеалів.

У час сьогоднішніх важких випробувань усім нам необхідно об’єднати зусилля для захисту майбутнього нашої держави. Вірю, що зможемо захистити незалежність і територіальну цілісність України, адже ми є гідними нащадками козацького роду.

Пам’ятаймо, що безцінний скарб – Свободу та Гідність – здобули герої «Небесної Сотні», а утверджують сьогодні наші мужні воїни на Сході України.

Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного благополуччя і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України. Хай береже нас усіх Господь!

Слава Україні!

Ректор Сергій Копилов