Анастасія Дмитрук у Кам`янці-Подільському

Анастасія Дмитрук у Кам`янці-Подільському

У Кам`янці-Подільському відбувся творчий вечір поетеси Анастасії Дмитрук. Захід пройшов 22 листопада в «Кав`ярні на Зарванській». Окрім читання віршів, дівчина висловила свої думки про війну, анексію Криму та становище України загалом.

Відомою Анастасія Дмитрук стала після написання славнозвісного вірша «Никогда мы не будем братьями». Цей вірш підірвав Інтернет та отримав мільйон переглядів на ютубі. Більше двох мільйонів прослухали-подивилися кліп на пісню, яку написав на ці слова литовський музикант Віргіс Пупшіс.

Дівчина неодноразово опинялася серед військових, розмовляла з ними, читала свої вірші, адже вважає, що саме таким чином може допомогти.

«Повірте, дуже круто просто спілкуватися з нашими солдатами, адже вони молоді, щирі, цікаві. Якщо зазирнути їм у вічі, обов’язково побачиш хоробрість, силу волі, неописану мужність», – поділилася Анастасія.

Окрім духовної допомогти, дівчина намагається підтримати українських військових і матеріально. Нещодавно вийшла друком збірка поетеси «Верните нам наше небо». Тут є все: війна, страждання, кохання, біль, щастя та віра.

Наостанок Анастасія всім подякувала та побажала миру та добра. Також поетеса пообіцяла повернутися, адже чекає на нові запрошення від організатора Андрія Зоіна.

Лілія Надвідна, кореспондент газети.
Cвітлини Ольги Комарової та Лілії Петрук