Підтримайте сім`ю Теплюків

Підтримайте сім`ю Теплюків

Страшна загибель забрала з життя Павла Теплюка. Він назавжди залишився 18-річним, адже не дожив до 19-ліття всього один день. Його біографія – коротенька, але чиста і світла. Народився в сім’ї, де був загальним улюбленцем мами, дідуся і бабусі. Учився спочатку в школі №3, а потім у – ЗОШ №9. Закінчував навчання в ліцеї «АНТЕЙ», де Павла поважали за доброту вдачу і світлий розум.

На випускному вечорі разом з атестатом отримав і срібну медаль, успішно вступив на історичний факультет Камянець-Подільского національного університету імені Івана Огієнка.

Але навчатись, нажаль, йому не судилось. Улітку в ніч з 8-9 липня 2012 року його жорстоко вбили на одній з вулиць Кам’янця-Подільського. Після трагедії минуло два роки. Суд досі не виніс вироку в цій резонансній справі, хоча підозрюваного затримали одразу. Сьогодні Оксана Теплюк бореться за те, щоб вбивця її сина відповів за злочин.

Під час судових засідань жінка мужньо слухала свідчення людей, які бачили, як убивали її сина, вона врівноважено і мовчки реагувала на зухвалі вигуки підозрюваного. Вона терпить і вірить, що суд буде справедливим. Рідним Павла хочеться вірити, що до остаточного вироку вже недалеко, адже докази зібрані, експертизи проведені, свідки вислухані, а вбивця затриманий. Але Феміда не може покласти крапку в цій жахливій справі.

P.S. 10 грудня о 10 год. під стінами міськрайонного суду на вул. Шевченка молодь організовує ВІЧЕ, на якому учасники висловлять свою позицію: довічне ув’язнення! Усі, кому не байдуже, можуть долучитися до заходу. Будемо щиро вдячні за підтримку сім’ї Теплюків.

Богдан Шипілов