Наші чемпіони з вільної боротьби

Наші чемпіони з вільної боротьби

У Броварах 27-30 січня 2015 року відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед дорослих віком до 23 років.

Подібний формат змагань з’явився лише цього року, оскільки в передолімпійський рік звичайний календар змагань зазнав деяких змін. Так, замість традиційного чемпіонату Європи навесні, свої амбіції в Польщі будуть демонструвати спортсмени молодші 23 років, а дорослі титуловані борці в цей час будуть готуватись до перших Європейських Ігор, що пройдуть в Азербайджані на початку червня.

Напередодні Олімпіади в Ріо всім шанувальникам боротьби буде цікаво подивитись на нове покоління. У Броварах вчорашні юніори змагались саме за путівки на чемпіонат Європи серед спортсменів до 23 років.

Серед призерів є студенти факультету фізичної культури Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. У ваговій категорії до 70 кг І місце виборов студент 5 курсу Іван Кусяк, до 96 кг – магістр Григорій Шулепа посів ІІІ сходинку. Серед дівчат відзначилась студентка І курсу Лілія Горішна. У ваговий категорії до 53 кг Ліля упевнено виборола І місце. Студентка ІІІ курсу Урода Ганна посіла ІІІ місце в категорії до 69 кг.

Також відзначився наш випускник в категорії до 120 кг – Сергій Кречун (ІІІ місце).

Завідувач кафедри спорту і
спортивних ігор І.І. Стасюк