Результати співпраці з учнями на ІІІ етапі обласної олімпіади з біології

Результати співпраці з учнями на ІІІ етапі обласної олімпіади з біології

31 січня та 1 лютого 2015 р. відбувся ІІІ етап олімпіади з біології в м. Хмельницькому. Головою журі була д.б.н, завідувач кафедри біології та методики її викладання Л.Г. Любінська.

Учні виконували теоретичні завдання, які були надіслані з Міністерства освіти і науки України, а частину практичного туру готувала голова журі, науковці з Київського національного університету імені Тараса Шевченка та методисти Хмельницького обласного департаменту освіти і науки.

Учасники олімпіади визначали рідкісні види флори і фауни, які включені до Червоної книги України, Регіонального списку Хмельниччини, досліджували будову грибів, пояснювали походження культурних рослин, розглядаючи надане їм насіння, працювали над визначенням виду моху. Найбільш приємним для всього колективу природничого факультету було те, що група учнів, яка пройшла тренінг на природничому факультету увійшла у команду призерів. Ми й надалі будемо активно співпрацювати з учнями обласних навчальних закладів і, сподіваємось, що й у IV етапі будуть призери з нашої області.

Валентина Колодій, заступник декана
з виховної та профорієнтаційної роботи
природничого факультету