А на якому факультеті твоя друга половинка?

А на якому факультеті твоя друга половинка?

Сьогодні День святого Валентина – найромантичніший день усього року. І так хочеться провести його з найдорожчою людиною. Усім, хто знайшов свої половинки варто задуматися, як краще організувати свято, щоб зробити його незабутнім. А тим, хто ще шукає свого кохання, або не може точно визначитися, ми підготували кілька порад, які вам неодмінно допоможуть.

Студенти іноземної філології дуже люблять подорожувати, відкривати для себе все нові і нові країни, їхні традиції та мови. Але так важко правильно розпорядитися зі своїми коштами. Тут вихід один – знайти собі другу половинку з економічного факультету. І гроші правильно розраховані, і разом приємніше подорожувати та отримувати новий досвід.

Музиканти та художники, як творчі люди, вимагають визнання свого таланту та достойних поціновувачів. А хто з може краще оцінити мистецтво, як не люди з твердим розумом. Тож, шановні митці, шукайте своє кохання у корпусі фізико-математичного факультету і не прогадаєте.

Про щасливе майбутнє красунь із факультету української філології та журналістики сама доля потурбувалася і «поселила» їх в одному корпусі із факультетом фізичної культури. Тут вам, дівчатка, все одразу і красені-спортсмени і особисті тренери. Що ще можна побажати…

Бідний природничий факультет. Їм уже сниться власний корпус. Тож, не зважаючи на зірки і розташування планет, бажаємо, щоб у вашої другої половинку був величезних затишний будинок, який не треба буде ділити з істориками. Скільки вже можна жити на «пташиних» правах?

Історики – особливі люди. Вони годинами готові читати різні монографії, відпустки і канікули проводити на розкопках і в архівах, а останні гроші витрачати на дорогоцінні книги. Інколи так важко себе контролювати і вчасно зупинитися. У цьому вам, любі історики, якнайкраще допоможуть ваші колеги з факультету КСПП. Адже так добре, коли твоя друга половинка розуміє тебе з півслова і допомагає у важких ситуаціях.

Ми, звичайно, не експерти з амурних справ, але знаємо багато прикладів успішних пар, які зустрілися саме так. Тож, дорогі читачі, слухайте своє серце, любіть себе і своїх рідних, адже справжнє кохання приходить тільки до людей зі щирою душею.

Лілія Надвідна,
кореспондент газети