Подяка К-ПНУ імені Івана Огієнка від учасників АТО

Подяка К-ПНУ імені Івана Огієнка від учасників АТО

Громадська організація “Учасники АТО” від імені дружин, матерів та доньок тих чоловіків, які воювали та воюють на сході України, висловила щиру подяку волонтерським загонам факультетів фізичної культури і корекційної та соціальної педагогіки і психології нашого університету за участь у благодійній акції “Рідненька, я тебе вітаю!” (привітання квітами зі Святом Жінок та Миру).

Особливу подяку організація висловила заступнику декана з наукової роботи та інформатизації навчального процесу факультету фізичної культури Василю Йосиповичу Мазуру, а також доценту кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології Юрію Володимировичу Сербалюку.

«Дякуємо, що в закладі, який Ви очолюєте, приділяється велика увага розвиткові волонтерського руху та патріотичному вихованню молоді, яка робить наше місто комфортним для усіх його мешканців», – висловився в офіційному листі до ректора нашого вишу голова виконавчої дирекції ГО “Учасники АТО” В. Бурбан.

Нагадуємо, що напередодні 8 Березня в Кам’янці-Подільському стартувала благодійна акція, яка має на меті підтримати родини учасників антитерористичної операції, яка триває в Україні. Захід з промовистою назвою “Рідненька, я тебе вітаю!” мав на меті привітати дружин, матерів та доньок  чоловіків, які воюють на сході України і не мають можливості особисто подарувати квіти своїм найдорожчим жінкам. Флористи Кам’янця-Подільського безкоштовно надали квіткові букети, які волонтери рознесли за адресами. Наразі майже 300 чоловіків з Кам’янця-Подільському перебувають у зоні АТО .

Ольга Комарова,
гол. редактор газети