«ЛаМПа» організувала квартирник

«ЛаМПа» організувала квартирник

Літературно-мистецькі заходи стали гарною традицією культурного життя Кам`янця-Подільського. 17 березня відбувся квартирник, який організували учасники літературно-мистецького простору (ЛаМПа). Троє молодих і креативних школярок (Марина Біржак, Олена Шнайдер, Марія Мозолевська) вже вкотре збирають літераторів та поціновувачів слова.Вечір розпочала талановита поетка Марина Біржак. Дівчина вразила присутніх артистизмом і вмінням відчувати слово. Олена Шнайдер і Марія Мозолевська також поділилися з присутніми своєю творчістю.

До літчитання долучися молоді кам`янчани Вікторія Ністратова, Андрій Гончаров і Каріна Любінецька. Також взяли участь і гості з Хмельницького: Євгіній Кліпов, Тетяна Родіонова, Олександр Войнарський та гурт «Under the Tank».

Атмосфера була теплою, приємною і домашньою. За гарячим чаєм та теплою поезією час промайнув швидко, хоч ніхто не поспішав тікати додому.

Дякуємо молодим поетам за живу енергію та свіжу кров, якою ви розбавляєте буденність. Бажаємо вам натхнення та нових проектів.

Лілія Надвідна,
кореспондент газети