Запрошуємо науково-педагогічних працівників взяти участь у програмі «Діти і війна: навчання технік зцілення»

Запрошуємо науково-педагогічних працівників взяти участь у програмі «Діти і війна: навчання технік зцілення»

Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи К-ПНУ Наталія Гевчук стала психологинею-тренеркою груп підтримки для дітей, батьків та/або освітян за базовою програмою «Діти і війна: навчання технік зцілення» проєкту ПОРУЧ (спільний проєкт Міністерства освіти і науки України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії та ГО «ВГЦ «Волонтер»).

Наталія Сергіївна пройшла навчання в межах проєкту «Рука допомоги Україні» у співпраці з Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії протягом вересня-грудня 2022 року та отримала сертифікат, який надає право проводити психологічні заняття.

Запрошуємо науково-педагогічних працівників взяти участь у програмі. На заняттях ви зможете поспілкуватися зі студентами та з іншими колегами про те, що відбувається сьогодні в нашій країні.

Програма складається із 6 занять, тривалістю 1,5 год заняття.

Тематика зустрічей:

  • Як підтримати себе та підтримати студентів;
  • Як керувати емоціями у складні часи;
  • Як екологічнореагувати на поведінку дітей, студентів;
  • Де знайти ресурси для цього.

За умови відвідування всіх занять – учасники отримують СЕРТИФІКАТ.

Участь у програмі БЕЗКОШТОВНА.

Частота зустрічей – 1-2 рази на тиждень.

Тренери програми:

Наталія Гевчук – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи К-ПНУ, сертифікований тренер за програмою «Діти та війна. Навчання технік зцілення».

Наталія Жиляк – кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності ім. Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут», сертифікований тренер за програмою «Діти та війна. Навчання технік зцілення».

За погодженням, заняття можна проводити на базі вашого факультету (кафедри), при умові набору групи від 8 осіб.

За детальною інформацією та записом у групу можна звертатися в телефонному режимі  (або написати у Viber) – 0973478787 (Наталія Гевчук).

Наталія Гевчук,
кандидат педагогічних наук,
доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи