Вийшов друком новий підручник з латинської мови

Вийшов друком новий підручник з латинської мови

У вересні 2015 року у Видавничому Домі «Слово» (м. Київ) вийшов друком підручник «Латинська мова» викладачів нашого університету – доцента кафедри англійської мови Т.В. Сторчової та колишнього старшого викладача кафедри іноземних мов Ж.Г. Гуменюк.

Книга призначена для студентів факультетів іноземної філології, філологічних та історичних факультетів вищих навчальних закладів України. Складається з теоретичного курсу фонетики та граматики, комплексу лексико-граматичних вправ, текстів, латинсько-українського словника до кожного заняття, лексичного мінімуму, ілюстрованих відомостей з життя римлян, граматичних та тренувальних парадигмальних таблиць, сентенцій, окремих латино мовних текстів аналітичного та синтетичного читання. У кінці підручника подано латинсько-український словник найчастіше вживаних слів.

Зазначимо, що вивчати та поглиблювати свої знання з мов, зокрема і з латинської, студенти й викладачі університету зможуть на курсах іноземних мов, які розпочинають свою роботу у жовтні цього року.

Володимир Кшевецький,
декан факультету іноземної філології