Туристичний сезон відкрито!

Туристичний сезон відкрито!

19-21 квітня студенти економічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» взяли активну участь в офіційному відкритті туристичного сезону «Кам’янець на Поділлі – український колорит».

Студенти як гості, волонтери та активні учасники заходу відвідали презентацію експозиції «Фортифікація та артилерія Руської брами», фольклорно-розважальну програму «Подільські вечорниці», туристичний форум «Кам’янець на Поділлі – український колорит», закладення першого каменя будівництва Меморіалу Присязі на вірність Україні, народне дійство «За тиждень  – Великдень», майстер-клас із виговлення сувенірів «Подільський сувенір» та «Подільське намисто», фольклорний флеш-моб «Подільське намисто», етно-дискотеку «Файно-dance».

Майбутні професіонали туристичної та готельно-ресторанної справи заглибилися в дружню атмосферу європейського туристичного центру. Вони переконалися, що наше неповторне місто зачаровуватиме всіх своєю доброзичливістю, толерантністю та комфортним перебуванням у ньому, уможливлюватиме реалізацію сміливихз планів та задумів.

Богдана Опря, доцент кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи.