Go в бізнес!

Go в бізнес!

23 жовтня в нашому університеті відбулася зустріч з Ігорем Ковальським, власником ГК «Нова Будова». На зустрічі були присутні студенти факультету української філології та журналістики, іноземної філології та факультету фізичної культури. Темою заходу було питання «Як стати успішним, якщо єдиний твій ресурс – ти сам?». На нього Ігор Ковальський як досвідчений і успішний бізнесмен відповідав упродовж зустрічі.

Гість ділився власним досвідом, як можна розпочати бізнес «з нуля», а також розповідав про успішні бізнес-проекти, які зреалізовуються в нашому місті. Він коротко ознайомив аудиторію з історією виникнення таких успішних бізнес-ідей, як Uber. Ігор Ковальський також розповів про безкоштовний курс тренінгів та лекцій, які проводитимуться для студентів нашого університету, окреслив основні блоки, за якими навчатимуться слухачі курсу, а саме: фінансова грамотність, інвестиції, податки, збори тощо. Також лектор порадив список фільмів та книг, які будуть корисними для тих, хто хоче розпочати власну справу.

Зустріч відбулася в теплій і дружній атмосфері. Гість розповідав також про цікаві факти з його професійної діяльності, жартував і водночас у простій доступній формі зумів викласти складну інформацію про деякі важливі аспекти бізнесу. Аудиторія була активною, адресувала лекторові численні запитання, консультувалася з гостем після зустрічі стосовно власних бізнес-ідей та можливості їх реалізації. Для тих, хто не відвідав лекції, цікавою буде інформація про проведен6ня ще двох таких зустрічей. Про них буде повідомлено пізніше. Тим студентам, котрі відвідали захід, можна зареєструватися на бізнес-курси через Telegram-канал govbiznes.

Анжела Хан, директор студентського клубу