З Днем працівника освіти!

З Днем працівника освіти!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, СТУДЕНТИ, ПРАЦІВНИКИ УНІВЕРСИТЕТУ!

Прийміть найщиріші привітання з Днем працівника освіти, святом, яке об’єднує причетних до благородної справи навчання і виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої країни.

У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм і життєву мудрість. Завдяки вашій повсякденній праці студентська молодь долучається до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їй стати справжніми фахівцями своєї справи.

Бажаю вам, дорогі колеги, успіхів у натхненній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, енергії, терпіння та щирої поваги. Переконаний, що спільними зусиллями ми у повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту, створимо належні умови для самореалізації особистості кожного студента. Хай на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи, буде щедрою доля, оминають життєві негаразди, а серця зігріває довіра, любов та вдячність вихованців.

Упевнений, що ви й надалі докладатимете чимало зусиль для навчання і виховання нового покоління творців заможної, духовно багатої України.

З повагою ректор С.А. Копилов