Ярмарка професій у містах Шепетівка та Ізяслав

Ярмарка професій у містах Шепетівка та Ізяслав

14-15 листопада 2013 року викладачі природничого факультету та факультету фізичної культури університету взяли участь в ярмарку професій у м. Шепетівка та м. Ізяслав. 
До складу робочої групи увійшли:
М.Д. Матвєєв – профессор кафедри біології та методики її викладання, декан природничого факультету;
М.О. Тарасенко – старший викладач кафедри біології та методики її викладання, заступник декана природничого факультету з наукової роботи;
В.Й. Мазур – викладач кафедри легкої атлетики з методикою викладання, заступник декана факультету фізичної культури з виховної роботи.
На ярмарку викладачі університету розповіли учням старшої школи Шепетівського та Ізяславського р-нів, а також міст Шепетівка та Ізяслав про університет, його історію, факультети та спеціальності, про умови вступної  кампанії, а також про перспективи обраних професій.
Окрім того відбулася зустріч з начальником районного відділу освіти Шепетівського р-ну Л.І. Тихончук та начальником районного відділу освіти Ізяславського р-ну Н.Л. Кирилюк, на якій були обговорено питання співпраці, з організації та проведення підготовчих курсів, сприяння у підготовці робіт МАН у галузі природничих наук.
В.А. Колодій, заступник декана 
природничого факультету з  виховної
та профорієнтаційної роботи