Вітаємо автора найкращої статті!

Вітаємо автора найкращої статті!

Сьогодні завершилося друге за рахунком конкурсне змагання, яка було оголошене для кореспондентів та дописувачів нашого часопису. З кожним випуском наша газета все більше набуває того формату і змісту, якими кілька років тому марило студентство. Час не стоїть на місці – наша редколегія намагається слідкувати за сучасними тенденціями у творенні преси.

Будь-який досвідчений редактор знає, що головний секрет успіху видання полягає не стільки у застосуванні сучасного програмного забезпечення для дизайну та версти, скільки у вкладеній частинці себе. Мені надзвичайно приємно, що на сторінках «Студентського меридіану» з’являється чимало матеріалу, який кореспонденти дійсно пишуть від душі.

Впродовж місяця наші читачі мали змогу обрати кращий опублікований матеріал січня. Переможницею у січневому конкурсі визначена Анастасія Надвідна, студентка ІІ курс історичного факультету, яка для одного з онлайн-випусків підготувала інтерв’ю з легендарною співачкою Паліною Рєспублікою.

Буквально тиждень-два тому сорока принесла новину на хвості: на цю талановиту дівчину найближчим часом очікує підвищення на журналістській ниві. Тому, на мій погляд, читачі не злукавили з вибором переможця. Від усієї редколегії газети хочу побажати колезі незгасаючого натхнення для створення нових статей та літературних творів.

Ольга Комарова,
гол. редактор газети.
Світлина автора