День, довжиною в 5 років

День, довжиною в 5 років

Ще декілька годин і ми, – студенти, як нас називають, «найкращої групи на факультеті української філології та журналістики» – 51ж, станемо дипломованими журналістами. Важко передати почуття, які переповнюють мене зараз, хвилювання, радість і навіть сльози нагортаються (чи то від щастя, чи від бажання ще хоча б на рік залишитись у рідному К-ПНУ імені Івана Огієнка).

За 5 років ми досягли немало: навчилися слухати лекторів, приймати спільні рішення, намагалися зрозуміти премудрості професії журналіста. Звичайно, для нас зараз відкривається дорога в нове життя, дуже хочеться, щоб кожен з нас став успішним журналістом, досяг вершин професійної діяльності та отримував задоволення від своєї роботи. Адже ЖУРНАЛІСТ – це не просто професія, це – покликання. Покликання допомогати людям отримати правдиву інформацію, не зраджувати принципам журналістики та моральним цінностям нашого життя.

Роки навчання швидко пролетіли в альма-матер під назвою К-ПНУ імені Івана Огієнка. За порогом нас чекають нові випробовування, злети та падіння, але хочеться вірити, що знання, які ми отримали  допоможуть подолати будь-які труднощі. Дорогі викладачі, вірте в нас, а ми не зрадимо рідну кафедру журналістики!!!

Катерина Костецька, випускниця факультету
української філології та журналістики
(спеціальність “Журналістика”),

кореспондент газети