Витримка і відважність Олега Плотницького

Витримка і відважність Олега Плотницького

У Одесі завершився Кубок України з пляжного волейболу, який проходив упродовж 7-9 серпня. За підсумками змагань одним із найкращих молодих тандемів волейболістів були Ілля Ковальов та Олег Плотницький, які навчається на факультету фізичної культури нашого університету.

До речі, Олег вийшов у фінал з пошкодженням стегна. За словами очевидців змагань, була і напруга, і інтрига, і естетичне виконання елементів, хоча перша партія пройшла в рівній боротьбі. Олег з травмою ефектно лідирував у своїй команді. Коли рахунок досяг відмітки 18:18, він завдяки своїм атакам заробив подвійний сетбол і з другої спроби його реалізував пострілом «4 по 4» (21:19). Але в другій партії Ілля з Олегом відразу відпустили одеситів і тай-брейк став реальністю ще задовго до закінчення цього ігрового відрізку, що звісно було не на руку Плотницькому з Ковальовим. Коли став очевидний кінцевий результат, Олег Плотницький сигналізував про те, що не може продовжувати гру.

Не зважаючи на те, що Кубок України залишився в Одесі, хочеться щиро привітати Олега та його команду з ІІ місцем у змаганнях. Бажаємо нових спортивних звершень!

Вадим Воронецький,
директор спортивного клубу