Нові мовні курси від AIESEC

Нові мовні курси від AIESEC

19 січня в Києві стартує освітній проект Language School від AIESEC, орієнтований на молодь, що прагне розвивати та вдосконалювати свої мовні навички через призму нестандартних та дієвих методів.

Упродовж шести тижнів 15 носіїв різних мов з профільною педагогічною освітою будуть проводити заняття з вивчення англійської та іспанської мов та розповідатимуть про культуру своєї країни. Молоді для вільного спілкування іноземною мовою інколи не вистачає всього лише систематизації знань та спілкування з іноземцями-викладачами. Тому кожен студент мовної школи порине в справжнє мовне середовище, покращить рівень своєї мови, отримає нові комунікативні навички та просто неоціненний досвід спілкування з носіями мови з різних куточків світу.

Language School – це 150 представників сучасної креативної молоді, які, прагнуть реалізувати себе в житті, 2 мови на вибір (англійська та іспанська), 15 висококваліфікованих іноземних спеціалістів, кожен з яких не дасть студентам сумувати, цікаві заходи щотижня: неформальні розмовні тренінги, презентації країн від викладачів, Global Village фестиваль і багато іншого.

Додайте останній пазл до всієї картини розуміння іноземної мови! Приєднуйтеся до курсів Language School, заповнивши аплікаційні форми:

English: https://podio.com/webforms/10121726/730723
Еspañol: https://podio.com/webforms/10142404/732036

В.С. Кшевецький, керівник
відділу наукової роботи і міжнародних зв’язків