Підсумки Всеукраїнської (з міжнародною участю) студентської олімпіади зі спеціальності «Корекційна освіта (за нозологіями)»

Підсумки Всеукраїнської (з міжнародною участю) студентської олімпіади зі спеціальності «Корекційна освіта (за нозологіями)»

Паралельно з ІХ Міжнародною науково-практичною конференцією «Корекційна освіта: історія, сучасність та перспективи розвитку» впродовж 26-27 березня в К-ПНУ імені Івана Огієнка проходила Всеукраїнська (з міжнародною участю) студентська олімпіада зі спеціальності «Корекційна освіта (за нозологіями)».

У ній взяли участь представники 15 українських і 2 іноземних вишів (Академія спеціальної педагогіки імені Марії Гжегожевської, Республіка Польща та Новосибірський державний педагогічний університет, Російська Федерація). Іноземні учасники за допомогою скайп-зв’язку мали змогу презентувати свої дослідження і спілкуватися з членами комісії, яка оцінювала їх фаховий рівень у сфері корекційної освіти.

Перемогу в Олімпіаді здобула студентка НПУ імені М.П. Драгоманова Анастасія Ращенко, а ось кам’янчанці Наталії Намок дісталось почесне друге місце.

Варто додати, що Міжнародна наукова конференція уже традиційно щороку відбувається в Кам’янці-Подільському. А ось Всеукраїнська студентська олімпіада – лише вдруге. Сподіваємося, що кам’янецька гостинність і надалі приваблюватиме до нас молодь з усієї України та світу, а наукові досягнення Університету Огієнка і його науково-педагогічних працівників не лише зроблять наше місто відомим завдяки високому інтелектуальному потенціалу на світовій науковій арені.

Денис Кyриця, заступник декана
факультету КСПП з навчально-методичної роботи,
Ольга Комарова, гол. редактор газети.
Світлини Ольги Комарової та інших.