Школа молодого психолога в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка

Школа молодого психолога в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка

25 вересня 2015 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка розпочала свою роботу Школа молодого психолога. На відкритті з вітальним словом виступила кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри загальної та практичної психології Онуфрієва Ліана Анатолівна, яка привітала учасників Школи молодого психолога, представила членів кафедри, донесла інформацію щодо перспектив роботи Школи. Традиційно було перерізано червону стрічку, що дало старт перспективній і потужній роботі майбутніх психологів.

У своєму виступі кандидат психологічних наук, асистент кафедри загальної та практичної психології Данчук Юлія Петрівна зазначила, що робота Школи молодого психолога є можливістю познайомитися випускникам міста і району зі спеціальністю «Психологія», пізнати себе, цікаво поспілкуватися зі студентами спеціальності «Психологія» та отримати допомогу в майбутньому професійному самовизначенні.

Кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри загальної та практичної психології Жиляк Наталія Вікторівна познайомила присутніх з планом роботи Школи молодого психолога.

Реєстрація учасників Школи молодого психолога здійснювалася у два етапи. По-перше, усне знайомство в рамках психотерапевтичної вправи «Людина з паперу», де присутні розповідали про себе, свої захоплення та ділилися планами щодо вибору майбутньої професії. По-друге, старшокласники заповнили анкети учасника Школи молодого психолога.

До роботи Школи молодого психолога долучилися студенти 1-5-х курсів спеціальності «Психологія», які привітали всіх присутніх, поділилися враженнями та досвідом студентських років і підготували в подарунок презентацію «Екскурс у роботу психолога».

На завершення кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та практичної психології Гончарук Наталя Миколаївна провела психотерапевтичну вправу «Подарунок для тебе». Учасники вибирали конверти з побажаннями та дарували їх один одному, що сприяло їхньому знайомству та дружній атмосфері.

Наступне заняття Школи молодого психолога відбудеться 3 жовтня 2015 р. о 12 годині за адресою: вул. Польський ринок, 6, м. Кам’янець-Подільський, кафедра загальної та практичної психології, аудиторія №21, факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка!

Контактні телефони для бажаючих вступити до Школи молодого психолога:

097 671 18 11 – Жиляк Наталія Вікторівна,

067 602 68 58 – Данчук Юлія Петрівна

Випускники 10-11 класів, ми чекаємо на Вас!

Навчання у Школі молодого психолога – безкоштовне!

Кандидати психологічних наук Жиляк
Наталія Вікторівна, Данчук Юлія Петрівна