Літня практика – безцінний досвід для молодих педагогів

Літня практика – безцінний досвід для молодих педагогів

Нещодавно на факультеті фізичної культури відбулася підсумкова конференція з виробничої (педагогічної) практики студентів 4 курсу напряму 6.010201 Фізичне виховання*, яка була проведена в період літніх шкільних канікул на базі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку нашого краю. Для участі в роботі  конференції  з метою професійного обміну були запрошені студенти 3 курсу напряму 6.010201 Фізичне виховання* .

Програма конференції містила виступи студентів, які поділилися своїми враженнями, спогадами, особливостями проведення фізкультурно-оздоровчих та виховних заходів, навівши приклади співпраці з дітьми та вирішення різних педагогічних ситуацій. Необхідно відмітити, що кожен практикант привіз із табору велику кількість фото- і відео-матеріалів, які були презентовані. Частину матеріалів буде розміщено на офіційній сторінці нашого університету в YouTube.

Із вступним словом розпочав роботу конфененції  керівник практики факультету, старший викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання Бесарабчук Генадій Володимирович, який підвів підсумки роботи комісії по захисту результатів практики та надав слово студентам.

На першій світлині – загін “НЛО”, переможець заходу “Еко мода” в Антонецькому оздоровчому таборі “Подолянчи” Красилівського району з вожатим Різдванецьким Богданом Валерійовичем.

На наступному фото – загін “Ми – українці” в оздоровчому таборі “Дністровська чайка” с. Врублівці Кам’янець-Подільського району з своїм виховатилем Явдошком Артуром Едуардовичем.

На світлині – педагоги із вихованцями оздоровчого табору “Джерельце” (лікувально-оздоровчого комплексу “Яблуневий сад”) с. Жилінці Ярмолинецького району.

Вожатий Ліпський Ярослав Леонідович із своїм загоном “Гайдамаки” вітають гостей табору в батьківський день.

На фото – переможці виховного заходу “Свято сонця” позашкільного оздоровчо-виховного закладу “Калинка” м. Новоселиця Чернівецької області. Друга зліва – вожата загону Коростюк Дана Петрівна.

Надія Петрівна Пaнтелеєва ‒ методист з практики,
Ярослав Ліпський –
голова студентського
самоврядування факультету фізичної культури