Школа молодого психолога в Університеті Огієнка

Школа молодого психолога в Університеті Огієнка

У суботу, 17 жовтня 2015 року, заняття на тему «Психологічні аспекти становлення і розвитку сімейних відносин» у Школі молодого психолога проводила кандидат психологічних наук, доцент Славіна Наталія Сергіївна.

Під час заняття учасники Школи молодого психолога дізналися про функції сім’ї, структуру та динаміку розвитку сучасної сімʼї, види сімей, типи порушення поведінки в сімʼї та основні стилі виховання.

На занятті учасники Школи молодого психолога ознайомились з історією становлення «Психології сімʼї та сімейних відносин», з основними поняттями та категоріями «Психології сімʼї та сімейних відносин», з досягненнями світової психології в сфері надання психологічної допомоги сучасній сімʼї.

Учасники Школи переконались у необхідності застосування психологічних знань про сімʼю у професійній діяльності практичного психолога, у системі діяльності психологічної служби. Особливий інтерес учасників Школи молодого психолога викликала інформація про специфіку дошлюбного періоду, зокрема, про період залицяння та вік майбутньої подружньої пари. На занятті переважав позитивний мікроклімат.

На практичній частині заняття було проведено дві методики – «Сімейна соціограма» та асоціативна методика «Подорож», які уможливили ефективніше закріплення нового матеріалу.

Наступне заняття у Школі молодого психолога відбудеться у суботу, 24 жовтня 2015 р., о 12 год.

Ми чекаємо Вас за адресою: вул. Польський ринок, 6, м. Кам’янець-Подільський, кафедра загальної та практичної психології, аудиторія № 21, факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка.

З питань роботи Школи звертатися до кандидата психологічних наук, старшого викладача Жиляк Наталії Вікторівни.

Контактний телефон: 097 67 11 811