Розпочала роботу Школа молодого журналіста

Розпочала роботу Школа молодого журналіста

 

На базі факультету української філології та журналістики розпочала роботу Школа молодого журналіста. Це унікальна творча лабораторія, що дозволяє майбутнім абітурієнтам максимально повноцінно підготуватися до вступу в майбутню професію. Учасниками є школярі, які цікавляться журналістикою, рекламною діяльністю, PR.

Слухачі мають можливість познайомитися з основами журналістики, взяти участь у підготовці газетних матеріалів, отримати досвід практичної діяльності в професійному середовищі. Ці знання будуть надзвичайно корисними при проходженні творчого конкурсу з журналістики.

Усі бажаючі можуть приєднатися до креативної спільноти, звернувшись на кафедру журналістики (ауд. 412, факультет української філології та журналістики, корпус №1 Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка).

За більш детальною інформацією звертатися до кандидата філологічних наук, асистента кафедри журналістики Колупаєвої Олени Миколаївни. Контактний телефон: 0961059520, e-mail: dreamlike_08@mail.ru.

Олена Колупаєва, асистент кафедри журналістики