Літературно-музичний вечір «Тарас Шевченко – провісник долі України»

Літературно-музичний вечір «Тарас Шевченко – провісник долі України»

11 березня відбувся літературно-музичний вечір «Тарас Шевченко – провісник долі України», присвячений річниці з дня народження поета.
Студентам факультету української філології та журналістики і педагогічного факультету вдалося не тільки майстерно зберегти самобутній колорит творчості українського класика, передати всю глибину патріотичного пориву поета, а й надати йому сучасного звучання.

До свята також долучилися і випускники педагогічного факультету, сьогодні – викладачі Кам’янець-Подільської міської ДМШ ім. Ф. Д. Ганіцького.
Організатори заходу – Наталія Петрівна Шеремета, Тетяна Олександрівна Джурбiй, Марія Василівна Кузів, Майя Антонівна Печенюк.

«Хвилювання. Емоції на межі. Очікування. Переживання чи все пройде так, як задумали керівники. Ми прагнули викликати позитивні емоції. Думаю, що в нас це вийшло. Найбільше вразили співаки. Я була здивована. Також мені сподобалася атмосфера у колективі. Перед виступом ми дуже хвилювалися, але коли вийшли на сцену, все пройшло рівно, на одному подихові. Підтримка залу дає натхнення на наступні звершення».

Тетяна Ревуцька, учасниця концерту

 

«Приємні враження. Надзвичайні історії за кулісами. Неординарні засоби налаштування на вдалу хвилю. Усе це назавжди закарбується в моїй пам’яті. Мені завжди подобалося виступати. З дитинства граю в театрі. Сцена К-ПНУ стала одним із способів реалізувати себе. Дякую Тетяні Олександрівні Джурбій за вміння організувати масу людей у синхронний механізм».

Ірина Цімерман, учасниця концерту

Фото – Ольга Фортельна