Василь Горбатюк зустрівся зі студентами

Василь Горбатюк зустрівся зі студентами

14 березня у стінах Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулася зустріч з відомим прозаїком, лауреатом багатьох літературних премій, нашим випускником Василем Горбатюком з нагоди його ювілею. Піснею та поезією привітали студенти видатного випускника, подарувавши ювіляру свою творчість.

З вітальними словами виступили: Олег Рарицький, завідувач кафедри української літератури та компаративістики; Борис Коваленко, декан факультету української філології та журналістики; Мар’ян Красуцький, журналіст, письменник, публіцист; Олег Будзей, краєзнавець, журналіст газети «Подолянин». За допомогою skype-зв’язку до зустрічі долучилася Елеонара Соловей, літературний критик, літературознавець, доктор філологічних наук, професор.

Василь Горбатюк розповів про нелегку пошукову роботу та творчий процес створення своїх творів, поділився з присутніми студентськими спогадами та майбутніми творчими планами. Також письменник презентував свою нову книгу «Під крилами птаха», видану в Кам’янці-Подільському у видавництві «Рута».

Лілія Надвідна,
Фото – Оксана Почапська