Молода дослідниця Юлія Олексійчук

Молода дослідниця Юлія Олексійчук

  17-18 березня 2016 року у Бердянському державному педагогічному університеті відбувся ІІ етап конкурсу-захисту наукової роботи на підсумковій науково-практичній конференції «Гендерні студії в сучасній Україні». Участь у конкурсі взяла і наша студентка Олексійчук Юлія, студентка 5 курсу факультету іноземної філології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Юлія вже не перший рік працює над проблемою гендерного підходу в методиці навчання іноземної мови і є неоднократною переможницею Всеукраїнських та університетських наукових конференції. Науковий потенціал та дослідницьку жагу студентки розділяє і спрямовує науковий керівник кандидат педагогічних наук, доцент Т. В. Сторчова.

Конкурсна комісія наукової конференції «Гендерні студії в сучасній Україні», складом 15 чоловік, розглянула 78 студентських наукових робіт, що надійшли з 49 вищих навчальних закладів України. З 78 наукових робіт до ІІ етапу конкурсу шляхом закритої штрих-кодованої вибірки було відібрано 23 роботи, в числі яких і робота Юлії “Особливості моделювання гендерно чутливої методики навчання іноземних мов у загальноосвітніх навчальних закладах”.

На підсумковій науково-практичній конференції виступило 22 студенти із 19 вищих навчальних закладів. Робота конференції проходила у двох секціях Дослідження усіх учасників продемонстрували новизну наукового підходу. Серед них, як було зазначено журі конкурсу, особливою глибиною відзначалася робота Олексійчук Юлії Олексіївни, яку комісія визнала переможницею конкурсу.

Факультет іноземної філології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка щиро вітає і пишається молодою дослідницею.

П.Л. Шулик, заступник декана з наукової
роботи та інформатизації навчального
процесу факультету іноземної філології,
к.ф.н., доцент, професор кафедри.